SAMENWERKINGEN

FYSIO HEALTH & SPORT

Hi, Ik ben Michel Vermeulen fysiotherapeut en eigenaar van Fysio Health & Sport. Ik heb er mijn missie van  gemaakt om jou weer in beweging te krijgen!

Samenwerken tot een oplossing!

Het kan zo zijn dat de klachten meerdere specialisme behoeven om tot een toekomstvaste oplossing te komen. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken werk ik samen met meerdere andere professionals.

In en rondom Hellevoetsluis

De basis van samenwerking die ik aanga is altijd dat het iets voor de client moet toevoegen. Een makkelijke bereikbaarheid ik zoek dan ook de specialisten waar mee ik samenwerk altijd zo dicht mogelijk in de omgeving van Hellevoetsluis.

Een kwalitatieve overdracht

Kwaliteit en een warme overdracht. Als ik iemand doorstuur naar een andere specialist doe ik dit altijd in overleg met de client en specialist zodat beide volledig op de hoogte zijn van de voorafgaande behandelingen en klachten welke we aan het behandelen zijn

 

 

De professionals waarmee ik samen werk. 

Sportschool The Health factory

Bewegen is de beste remedi voor de meeste klachten. Op basis van advies vanuit mijn praktijk kun je in de sportschool aan de gang met bewegen.

Voor meer info zie: https://www.feelgoodclubthehealthfactory.nl/

 

Hogesteer Podologie

Voor problemen aan de voeten of problemen waarvan de oorzaak van het probleem zich in het voet gebied bevind werken wij samen met fysiohogesteeger, gespecialiseerd in registerpodologie, schoenen en op maat gemaakte slippers.

Voor meer info zie: https://www.fysiohogesteeger.nl 

logo hallux voetexperts
WhatsApp WhatsApp mij direct