GROEPSLESSEN

FYSIO HEALTH & SPORT

Hi, Ik ben Michel Vermeulen fysiotherapeut en eigenaar van Fysio Health & Sport. Ik heb er mijn missie van  gemaakt om jou weer in beweging te krijgen!

Groepslessen die je in beweging houden

Ik geef momenteel 2 groepslessen deze lessen zijn gericht op zowel preventie als op de therapeutische behandeling van uw klacht. Door middel van aangepaste bewegingen onder begeleiding houd je de spieren soepel en in vorm. Dit zorgt er voor dat klachten sneller behandeld kunnen worden en ook minder snel terug komen.  

De rugles

U heeft rugklachten en komt eerst bij mij onder behandeling, hierbij weet ik wat de beperkingen zijn zodat wij daaraan kunnen werken en is aan het einde van het behandeltraject uw belastbaarheid verhoogd en de beperking vermindert of weg. Ook weet u hoe u de kleine spiertjes van de rug moet aanspannen zodat u daar baat bij heeft in de les.

Na dit traject kan u doorstromen naar de rugles.

Stappenplan naar de rugles

Stap 1: Screening (intake en onderzoek)

Stap 2: Behandeling behandelbank

Stap 3: Behandeling oefentherapie

Stap 4: Doorstroom naar rugles

Kosten van de rugles en schouderles. 

De behandelingen worden vergoed via uw aanvullende verzekering. Voor de rugles kan u een 10 rittenkaart afsluiten bij the health factory de kosten hiervoor zijn €100,- . Uiteraard is een gratis proefles altijd mogelijk.

De schouderles

De schouderles is bedoeld voor mensen met klachten aan de armen, nek en/of schouders). Een veel voorkomend klachtengebied waarbij de klachten vaak voor flinke belemmeringen in het dagelijks leven kunnen zorgen.

U komt eerst bij mij onder behandeling zodat ik weet wat de beperkingen zijn. Als eenmaal de belastbaarheid verhoogd is en de beperkingen vermindert of weg zijn kan u doorstromen naar de schouderles.

Stappenplan naar de schouderles

Stap 1: Screening (intake en onderzoek)

Stap 2: Behandeling behandelbank

Stap 3: Behandeling oefentherapie

Stap 4: Doorstroom naar schouderles

Logo The Health Factory
WhatsApp WhatsApp mij direct